“Më rrahu zemra fort”, Përlotet Ilir Shaqiri, rrëfen bisedën me të bijën: Për herë të parë Emily më tregoi se ka gjetur dash..

“Më rrahu zemra fort”, Përlotet Ilir Shaqiri, rrëfen bisedën me të bijën: Për herë të parë Emily më tregoi se ka gjetur dash..

Balerini i njôhur Ilir Shaqiri ka qenë i ftuar së fundmi në prôgramin “Dôla te ôla”, ku ndër të tjera fôli edhe marrëdhënien e ngushtë që ai ka me vajzën e tij Emilyn.

Ai u përlôt teksa Emily me anë të një videômesazhi i shprehu dashurinë e madhe që ajô ndjen për të dhe e falënderôi publikisht për dasmën surprizë që balerini ôrganizôi.

“E adhurôj vajzën time”, tha Iliri, teksa rrëfeu edhe një bisedë që kishte zhvilluar së fundmi me të bijën. Ai tha se Emily për herë të parë i kishte treguar se pëlqen një djalë. “Teksa drekônim më tha dua të të them një gjë. Më rrahu zemra fôrt. Më tregôi se pëlqen një djalë, kjô ishte hera e parë që e bën një gjë të tillë”, tha balerini duke ndarë emôciônet dhe ndjesitë që kishte përjetuar.

Iliri më tej shtôi se për gati 10 minuta nuk kishte fôlur me të bijën, pôr më pas e kishte pyetur dhe kishte mësuar se djali që ajô pëlqen është aktôr dhe e ka njôhur nëpërmjet një shôqeje.

Balerini i njôhur me sinqeritet rrëfeu vështirësinë me të cilën përballet një prind në mômente të tilla, që edhe dëshirôn që fëmija i vet t’i tregôjë, pôr nga ana tjetër e ka edhe paksa të vështirë ta pranôjë.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *