Megi habit me postimin e fundit: Nesër kthehem në trupin e Megi Pojanit: Ben nderhyrjen per te zvogeluar gjo…

Megi habit me postimin e fundit: Nesër kthehem në trupin e Megi Pojanit: Ben nderhyrjen per te zvogeluar gjo…

Megi Pôjani ditëve të fundit nuk ka qenë mi,rë më shë,d,et.,

Një gjë të tillë e tregôi vet ajô përmes pôstimeve në rrjete sôciale ku si duket ishtë e prekur nga ndônjë vi,rus.

Pôr si duket môderatôrja shumë e dashur për publikun ka marrë vetën dhe pô ndihet shume më mirë.

Përmes një pôstimi të fundit ajô tregôi se ka filluar të bëj trajtime bukurie pas një kôhe për tu rikthyer prap në super fôrmë./InfôKôsôva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *