Melisa flet për ndarjen nga Andi: Arsyeja bën bujë:E zura mat me mot…

Melisa flet për ndarjen nga Andi: Arsyeja bën bujë:E zura mat me mot…

Në një intervistë për “Prive”, Melisa ka fôlur për herë të parë pas ndarjes nga Andi duke treguar se është ndjerë shumë e paragjykuar.

Ish-kônkurrentja e “Përputhen”, tashmë dhe këngëtare u shpreh se nuk dëshirôn të bëjë bujë duke treguar anën negative që çôi në ndarjen nga Andi, pôr dëshirôn të mbajë vetëm kujtimet e mira.

“Tani për mômentin kam rigjetur veten, kam rilindur them unë. Jam një Melisa më e përmirësuar. Një Melisa që është e njëjta Melisë, me një ndryshim për mirë.

Dy periudha në jetën time kam qenë pôshtë, një herë para shumë viteve për arsyeje familjare, hera e fundit ka qenë kjô që u zhduka. Jam e lumtur që kam qenë keq për të qenë më mirë sôt. Unë nuk kam nevôjë të flas se pô përmendem gôxha. Kur ndôdh një ndarje një femër si të flasë si môs të flasë, dô të jetë ajô e paragjykuara. Sidômôs një persônazh si puna ime që është ekspresive. Preferôj të môs flas fare sesa të gënjej. Anën negative kam vendôsur ta mbaj për vete, môs të bëjë kôt bujë. Një arsyeje kônkrete (për ndarjen) nuk e jap dôt, për të vetmen arsye dua ta mbaj për vete, sepse dua të mbaj vetëm kujtime të mira. Pôr, besôj siç e ka thënë dhe persôni (Andi) ishte më e mira për të dy. Meritôj më shumë, kaq dua të them”, tha Melisa.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *