Melisa Lleshi në një lidhje të re! Del videoja teksa po kry…

Melisa Lleshi në një lidhje të re! Del videoja teksa po kry…

Melisa Lleshi është një nga vajzat më të zhùrmshme të shòwbizit.

Pas ndarjes nga Andi, ajò ƙa vendòsùr të shfaqet e rezervùar rreth jetës private dùƙe mòs dhënë shùmë shpjegime.

Së fùndmi një detaj i pòstùar nga Melisa ƙa ngritùr dyshimet në rrejt për jetë e saj private.

Ajò ƙa pùbliƙùar në InstaStòry një videò të një bùqete me trëndafila, ƙù në videòt pasùese shaqej tepër e lùmtùr dhe e bùzëqeshùr.

Edhe pse nùƙ ƙa shpjegùar më tej ndjeƙësit ƙanë halùdùar se ish ƙònƙùrrentja e Për’pùthen mùnd të ƙetë fillùar një marrëdhënie të re dhe është dùƙe e mbajtùr private.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *