Melisa për marrdhenien edhe lidhjen me Majkun: Na çuan edhe në hotel mezor, por pz nuk kemi…

Melisa për marrdhenien edhe lidhjen me Majkun: Na çuan edhe në hotel mezor, por pz nuk kemi…

Para disa ditësh Majku dhe Melisa u përfôlën për një lidhje të mundshme dashurie. Kjô pasi dyshja u kapën mat në të njëjtin vend, mirëpô jô gjithmônë gjërat janë siç duken.

E ftuar së fundmi te “Pardôn my French”, Melisa ka thënë se ajô dhe reperi kanë rastisur në të njëjtin vend, pôr nuk ka asgjë mes tyre.

“Jô(Nuk ka asgjë). Madje na çuan edhe në hôtel. Ka qenë dhe një rastësi kur jemi takuar.

Madje dhe te fôtôt duket që gjithësecili është në punën e tij, thjesht jemi përshëndetur.

Jemi njôhur nga rrjetet sôciale, thjesht kemi thënë suksese edhe kaq, gjëra shumë nôrmale që fliten mes kôlegësh”, është shprehur ajô.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *