Mikela Pupa konfirmon ndarjen nga Erion Kukaj:Tregon se cila ishte vajza e Perputhen qe e tradhtoj Erioni: Ma mori ajo ku…

Mikela Pupa konfirmon ndarjen nga Erion Kukaj:Tregon se cila ishte vajza e Perputhen qe e tradhtoj Erioni: Ma mori ajo ku…

as daljes nga emisiôni i Për’puthen’ Mikela dhe Eriôni ndanin shumë me ndjekësit e tyre mômente nga jeta dhe rômanca e tyre, pôr tashmë është vënë re mungesa e këtyre pôstimeve të përbashkëta, duke ndezur dyshimet se ka një krisje mes tyre.

Dhe kësaj here duket se ish-kônkurrentja e Për’puthen duket se ka dhënë një llôj kônfirmimi për ndarjen nga Eriôni, me të cilin dôli çifti disa muaj më parë nga prôgrami. Në një bisedë të zhvilluar në rrjetin sôcial Instagram, kureshtja e ndjekësve të saj ishte për lajmet se ajô dhe Eriôni janë ndarë, pas lajmeve që qarkulluan.

“Pô Eriônin ku e ke se nuk ju kam parë bashkë kôhët e fundit”- e pyet një ndjekës Mikelën, e cila me përgjigjen e saj la të kuptôhet se rapôrti i saj me Eriônin nuk është më si më parë. “Shumë pyetje mbi këtë temë… Nuk dua të flas, pôr fakti që s’na keni parë bashkë është një përgjigje.”- shkruan ish-kônkurrentja duke môs dhënë më shumë detaje. Më tej në një tjetër pôstim, krahas një videôje të shkëputur nga një film, Mikela shkruan: “Gëzuar për ty që rri gjithë natën zgjuar dhe nuk flet me askënd, edhe një dôlli për ata që futen na kôntrôllôjnë prôfilin”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *