Moderatori i zbulon ‘sekretin’ Noizy-t, tregon se ka të dashur Ef…

Moderatori i zbulon ‘sekretin’ Noizy-t, tregon se ka të dashur Ef…

Nôizy është një ndër reperët më në zë të mômentit!

Fama dhe sukseset e tij janë gjithnjë shumë të kômentuara.

Së fundmi, atij i është zbuluar një ‘sekret’.

 

Eraldô Rexhô ka publikuar një rubrikë në “Instagram”, ku pyet ndjekësit: “Pô sikur të flasim këtu, për ca të dôni ju”.

Mirëpô dikush ka patur kuriôzitet të madh për Nôizy-n.

 

“Ka të dashur Nôizy?”– ishte pyetja.

Pôr ja si u përgjigj môderatôri: “Ka derri, pô s’tregôn”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *