Monika Lubonjes i vjedhin instagramin edhe i postojn fotot nu…

Monika Lubonjes i vjedhin instagramin edhe i postojn fotot nu…

Ka pak dite qe aktôrja dhe ish banôrja e “Big Brôther VIP”, Mônika Lubônja, eshte inaktive ne Instagram.

Ne platfôrme shihet se llôgaria e Mônikes rezultôn e mbyllur e per kete aktôrja beri nje lajmerim nga faqja e saj e TikTôk-ut.

Ajô tregôi se Instagrami i saj eshte tentuar te hakôhet, ndaj dhe ajô nuk ka qene aktive.

Duke falenderuar persônat qe jane shqetesuar per te gjate kesaj mungese te shkurter, Mônika ka pôstuar kete videô ku qartesôi gjithe situaten.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *