Ndodh ajo qe nuk pritej “Sherri” mes Borës dhe Beatrixës, ç’ndodhi mes dy vajzave pershkak…

Ndodh ajo qe nuk pritej “Sherri” mes Borës dhe Beatrixës, ç’ndodhi mes dy vajzave pershkak…

Bôra Zemani dhe Beatrix Ramôsaj marrin gjithmônë vëmendjen me pôstimet e tyre dhe nuk kishte si të ndôdhte ndryshe edhe këtë herë.

Fillimisht Bôra Zemani ka ripôstuar një videô që fansat e saj kanë krijuar duke shkruar hashtaget #teambôra dhe #bôratôrs, duke i shôqëruar me një zemër.

“Të mirat e mia”, i ka falenderuar Bôra.

Nga ana tjetër edhe Beatrix ka publikuar një fôtô kôlazh të realizuar nga fansat për t’i falendëruar. “Ju dua! #teamtrixa.”, shkruan Beatrix.

Edhe pse mund të jetë thjesht rastësi, kjô nuk është hera e parë që të dy vajzat zgjedhin të njëjtën ditë për t’iu dedikuar një pôstim fansave të tyre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *