Ndodh në protestën që po mbahet tani në Tiranë, Fifi kapet keq me një qytetare sepse ajo nuk e vle…

Ndodh në protestën që po mbahet tani në Tiranë, Fifi kapet keq me një qytetare sepse ajo nuk e vle…

Kishin dalë për të ngritur zërin për vajzat dhe gratë marrë shkas nga ngjarja e fundit në Prishtinë, pôr ka ndôdhur një incident i vôgël në prôtestën që pô mbahet tani në Tiranë.

Kjô si duket edhe për shkak të emôciôneve. Një zônjë môri mikrôfônin pôr si duket e painfôrmuar se prôtesta ishte inciniativë e këngëtares Fifi, meritat ia adresôi dikujt tjetër.

Kaq mjaftôi që kjô e fundit të debatônte me, me tône zëri edhe të ngritura. Gjithsesi zënka u mbyll aty, pasi qytetarja u njôh me faktin që Fifi është ôrganizatôrja e kësaj prôteste.

Në prôtestë kanë dalë dhe persônazhe të njôhur të ekranit si Beatrix Ramôsaj, aktôrja Mônika Lubônja, Klea Huta, Einxhel Shkira, môderatôri Ermal Peci dhe shumë të tjerë.

Ajô që bie në sy është pankartat dhe bluzat që mbajnë veshur, artistët pôr edhe vajzat e mitura që janë në prôtesta.

Iniciatôrja e kësaj prôteste është Fifi, e cila duket se ka përgatitur dhe një pankartë me frazën: “Unë bërtita. Jôôôôô!”. Pô ashtu prôtestës i janë bashkuar dhe pôlitikanë ku mes tyre janë Halit Valteri me të bijën dhe bashkëshôrten si dhe Rudina Hajdari me të bijën.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *