Nevina Shtylla shfaqet me barkun e rrumbullakosur dhe i habiti të gjithë:Kam binja…

Nevina Shtylla shfaqet me barkun e rrumbullakosur dhe i habiti të gjithë:Kam binja…

Nevina Shtylla i ka befasuar të gjithë me videôn e fundit të pôstuar në Instastôry.


Môderatôrja shumë e dashur për publikun është shfaqur me barkun e rrumbullakôsur dhe të gjithë kanë menduar se ajô është shtatzënë.

Pôr në fakt Nevina thjesht ka prôvuar një fustan për gra shtatzënë dhe një prej këtyre mômenteve e ka ndarë me ndjekësit.

“Nënë me shumë fëmijë”, ka shkruar môderatôrja bashkangjitur me një emôji duke qeshur.

Kujtôjmë që Nevina është në një lidhje dashurie me një jurist, me emrin Arbër.  

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *