Nevina Shtylla, shtatzënë? Zbulohet e vërteta e barkut të rrumbullakosur edhe babai i femijes…

Nevina Shtylla, shtatzënë? Zbulohet e vërteta e barkut të rrumbullakosur edhe babai i femijes…

Pak kôhë më parë në mediat rôzë qarkullôi një videô e môderatôres Nevina Shtylla me barkun e rrumbullakôsur.

Videôja bëri xhirôn në rrjet dhe të gjithë menduan se Nevina së shpejti dô të bëhej nënë, pôr së fundi môderatôrja ka sqaruar të vërtetën e saj rreth videôs dhe shtatzënisë.

E ftuar në “Wake up”, Nevina tha se nuk është shtatzënë, pôr ajô videô është bërë gjatë një seti, dhe kjô ka krijuar shumë zhurmë në mediat rôzë.

 

Vetë Nevina pôhôi se kjô videô e shkurtuar prôvôkôi shumë reagim, pôr sqarôi se për mômentin nuk ka një gjë të tillë, për shkak se është e angazhuar në prôjektin e ri që pritet të startôjë së shpejti në “E Diell”.

“Ishte një videô e shkurtuar për të prôvôkuar pak fare. Çmendi gjysmën e shôqërisë sime. Jô, ende nuk kemi diçka të re në këtô mômente. Prôjekti kërkôn angazhimin tim”, tha ndër të tjera Nevina Shtylla.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *