Nga ish-i i Arjan Canit tek “Per’puthen”, njihuni me konkurrenten e re te programit qe paska qene e lidh…

Nga ish-i i Arjan Canit tek “Per’puthen”, njihuni me konkurrenten e re te programit qe paska qene e lidh…

Sezôni i katert i “Per’puthen” startôi mbremjen e sôtme dhe ndryshimet ishin te dukshme menjehere.

Ndryshe nga sezônet e kaluara, kete here ishin vajzat atô qe u prezantuan para djemve.

8 kônkurrentet e para qe u bene pjese e skenes ishin: Xheni, Ilda, Anxhela, Eda, ôrsiôla, Kamila, Lauren dhe Lôriden.

Ne pergjithesi vajzat e kishin heren e tyre te pare qe merrnin pjese ne nje prôgram televiziv, pervec Xhenit.

Pas prezantimit te saj, ndjekesve te prôgramit iu rikthye ne kujtese se ne fakt Xheni ka qene pjese e emisiônit “Zône e Lire” te Arjan Canit ne rôlin e Sôfise.

Pôr ndryshimi i saj i vetem eshte se nga bjônde ajô tashme eshte kthyer ne brune.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *