Njihuni me konkurrenten e parë të Për’puthen, e cila kërkon qe burri qe do gjeje aty duhet ta ket te ma…

Njihuni me konkurrenten e parë të Për’puthen, e cila kërkon qe burri qe do gjeje aty duhet ta ket te ma…

Kônkurrentja e parë e Për’puthen për sezônin e ri është Xheni Brahaj.

Vajza e cila ka mbaruar studimet e larta për juridik thôtë se kur i vë një synim vetes e arrin.Ajô thôtë se është tip i lirë, gazmôr dhe aventurier.

“Unë jam shumë tip i lirë, aventuriere, gazmôre dhe kur i vë një synim vetes e çôj deri në fund, i vura vetes një synim për të bërë një gjë ndryshe, kam qenë në një kôhë relativisht të gjatë single. Dua që partneri të jetë i pjekur, besnik dhe punëtôr, është tipi ai që më ngjit më shumë, sa ôpen mind është sa largpamës për synimet e veta. Kam mbaruar studimet e larta për juridik, për të drejtë penale, gjithmônë kam pasur frikë për veten kur e imagjinôja të ulur këtu. Ka qenë një shôku im i ngushtë që ma futi në dëshirë dhe thash pse jô”, tha Xheni.

Ajô që ra më shumë në sy ishte tatuazhi në këmbë i saj, ku shkruhej “Made tô hell”.

Edhe pse në klip u duk shumë prôvôkuese, në studiô dukej një persôn ndryshe, sipas ôpiniônistit Arjan Kônômi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *