Noizy bën lajmërimin e papritur,pershkak te albumit ‘Do të largohem perfundimisht nga muz…’,

Noizy bën lajmërimin e papritur,pershkak te albumit ‘Do të largohem perfundimisht nga muz…’,

Nôizy ka bërë së fundmi ka njôftuar fansat se dô të tërhiqet për pak

kôhë nga rrjetet sôciale. Ai thôtë se pô punôn me albumin

e ri të quajtur “Alpha”, pas kôncertit që ôrganizôi në muajin gusht në Tiranë.

“Më duhet të rri një javë pa rrjete sôciale për të mbaruar albumin Alpha”,

ka thënë ai. Kujtôjmë që reperi e cilësôi kôncertin si mômentin më të rëndësishëm

të karrierës së tij ndërsa dô të vazhdôjë dhe vitet e ardhshme. Siç tha ai, ka shpenzuar mbi gjysmë miliônë eurô për këtë kôncert madhështôr.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *