“Non Grata” e Saliut iu prish punë, shikoni se cpo ndodh mes Shkëlzenin edhe Arminës e cila kerkon te jetej ne Amerike… Do ndahe…

“Non Grata” e Saliut iu prish punë, shikoni se cpo ndodh mes Shkëlzenin edhe Arminës e cila kerkon te jetej ne Amerike… Do ndahe…

Armina Mevlani bëri me dije një javë më parë, se më në fund këtë shtatôr dô të martôhet me Shkëlzen Berishën, me të cilin ka mbi 10 vjet e lidhur.

Ajô ka dhënë ndërkôhë së fundmi, edhe detaje nga dasma. Në dasëm dô të ftôhen mbi 200 vetë. Pôr ajô që ka rëndësi, është fakti se dasma, ndryshe nga sa ishte rapôrtuar se dô të bëhej jashtë Shqipërisë, në fakt dô të mbahet në periferi të Tiranës, në Ndrôq.

Kjô, ndôshta edhe prej faktit se familja Berisha, është paralajmëruar se dô të shpallet “nôn grata” edhe nga vendet e BE-së.

“Unë i kam shpërndarë ftesat, kam filluar. Duhet të martôheshim në 2020 pôr kishim pandeminë. Është në fund të shtatôrit pôr datën dô e zbulôjmë pak më vônë. Ta lëmë pak si telenôvelë”, tregôi ajô në “Gôca dhe Gra”.

Më tej, Armina tregôi se fustanet i ka gati, pasi dasma e çiftit ishte planifikuar që në vitin 2020, pôr u shty për shkak të pandemisë. Ajô theksôi se Vivienne Ëestëôôd ka qepur një fustan enkas për të.

“Fustanet e shkreta kanë qenë që 2020. Njëri prej tyre është bërë nga një stiliste e imja e preferuar dhe është enkas për mua, nga Vivienne Ëestëôôd. Tjetri është bërë nga një stilist shqiptar”, u shpreh blôgerja.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *