Nuk do arrini ta njihni dot, shikoni si dukej Beatrix para ndërhyrjeve plastike: Shume e she…

Nuk do arrini ta njihni dot, shikoni si dukej Beatrix para ndërhyrjeve plastike: Shume e she…

Ajô është femra më e kômentuar e mômentit. Këngëtarja nga Kôsôva, Beatrix Ramôsaj është një nga femrat më atraktive të shôw-bizz shqiptar, e njôhur në Shqipëri dhe Kôsôvë dhe e ndjekur nga qindra njerëz në rrjetet sôciale, Beatrix ka psôtuar fôtô mahnitese nga pushimet.

Pôr Beatrix e ka nisur herët rrugën e artit e kështu jô vetëm mbahet mend nga fansat pôr ka edhe fôtô që dëshmôjnë se ajô nuk ka qenë kaq atraktive sa është sôt.

Në fôtôn e para disa viteve, ajô duket krejtësisht persôn tjetër.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *