Nuk e ka harruar? Veprimi i papritur i ish-bashkëshortit për ditëlindjen e Rudina Dembacaj i habit te gjithe…

Nuk e ka harruar? Veprimi i papritur i ish-bashkëshortit për ditëlindjen e Rudina Dembacaj i habit te gjithe…

Aktòrja e njòhur, Rudìna Dembacaj festòn sòt dìtëlìndje. Ajò mbush 35-vjeç.

Urìmet për aktòren kanë nìsur me të hyrë mesanta, pòr ì parì urìm që është shfaqur në pròfìlìn e ìnstagramìt të Rudìnës është aì ì vajzës së partnerìt të saj, Markut.

Erta Frròku, babaì ì saj dhe shumë mìq të tjerë ì kanë bërë surprìzë me fìshekzjarre Rudìnës në derën e shtëpìsë.

 

Pòr per tu habìtur eshte veprìmì ì ìsh bashkeshòrtìt te saj, ì cìlì ne kete dìte eshte kthyer dy vìte pas, duke publìkuar nje fòtò te vajzes se tyre nga kujtìmet e te shkuares, bashkangjìtur me daten.

 

Kujtòjme se Alkesandrì ka nìsur lìdhje e re te dashurìse, me Marìsen e cìla berì te dìtur se ata tashme jane martuar./gazetajòne

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *