Nuk ja kishte permendur asnjerit emrin me ne fund Beatrix Ramosaj merr guximin edhe thyen heshtjen për Donaldin dhe Borën

Nuk ja kishte permendur asnjerit emrin me ne fund Beatrix Ramosaj merr guximin edhe thyen heshtjen për Donaldin dhe Borën

Dô të rikthehet këtë verë për të tretin ediciôn “ôra Verôre”, në Rtv ôra. Nën autôrësinë dhe môderimin e Rônaldô Sharka si edhe Feride Kuqit 

emisiôni dô të nisë transmetimin ditën e hënë me 4 kôrrik. Të ftuar në emisiônin “Ditë e Re” ata zbuluan disa nga surprizat që na presin këtë sezôn dhe e ftuara e parë dô të jetë Beatrix Ramôsaj.

Ky dô të jetë emisiôni i parë ku dô e shôhim të ftuar Beatrixën, e cila i ka shmangur daljet në ekran dhe intervistat që pas BBV.

“Në datën 4 kôrrik Beatrix Ramôsaj thyen heshtjen për Dônaldin dhe Bôrën, e kemi ekskluzive” zbulôi Rônaldô Sharka.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *