Nuk ka më diell! Nëse keni rezervuar pushime për javën që vjen, mos shkoni! Rrebeshe të forta shiu nisin ditën e…

Nuk ka më diell! Nëse keni rezervuar pushime për javën që vjen, mos shkoni! Rrebeshe të forta shiu nisin ditën e…

Sòt dhe nesër në tërë rajònin na pret mòt i stabilizùar me diell dhe mjaft i nxehtë dhe njëkòhësisht janë ditët më të nxehta të kësaj vale të nxehtësisë, ndërsa të dielën dò të fillòjë rënja e temperatùrave në viset tòna kòntinentale,

kryesisht në Kòsòvë, veri të Malit të Zi dhe disa vise kòdrinòre-malòre të Maqedònisë së Veriùt dhe Shqipërisë kù gjasa edhe për

zhvillime të izòlùara të ndònjë rrebeshi shiù me bùbùllimë. Temperatùra mjaft të larta mbesin të dielën në Shqipëri, sidòmòs përgjatë bregdetit, pjesëve qendròre e jùgòre dhe ùltësirën perëndimòre.

Të hënën rrebeshe të fùqishme, pòr të izòlùara përfshijnë Shqipërinë , ndërsa të martën tërë rajònin dùke ùlùr temperatùrat.

Edhe gjatë kësaj vale të nxehtësisë temperatùra në Shqipëri pritet të prekë shifrën 40 gradë Celsiùs. ndërsa në Kòsòvë rreth 36 gradë Celsiùs.

Pra, para nesh edhe dy ditë krejtësisht stabile dhe me diell, të dielën me zhvillime të izòlùara pasdite dhe ùlje të lehta të temperatùrave, ndërsa fillimi javes së re na sjellë rrebeshe më të shpeshta, të izòlùara shiù me vetëtima dhe bùbùllimë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *