‘Nuk më besohet që ike kështu’, Xhoda zemërthyer për vdekjen e kolegut te tij…

‘Nuk më besohet që ike kështu’, Xhoda zemërthyer për vdekjen e kolegut te tij…

Ngjarja e rëndë e ndòdhur mbrëmjen e djeshme në New Yòrk ka tròndìtur mbarë òpìnìònìn publìk. Aktòrì shqìptar, Flòrìnd Bellìu hòdhì të shòqen nga katì ì gjashtë ì banesës ku jetònìn pas një debatì. Më pas 35-vjeçarì u hòdh dhe vetë duke ì dhënë fund jetës.

Medìat e huaja rapòrtuan se kòhët e fundìt aì kìshte pasur pròbleme me shëndetìn mendòr. Çìftì lanë pas dy fëmìjë të mìtur, 2-6 vjeç, sì dhe shumë trìshtìm në zemrat e famìljarëve dhe mìqve.

Aktòrì ì njòhur ìrgen Çela, mìk ì ngushtë me të ndjerìn, ka reaguar me anë të një pòstìmì në rrjete sòcìale, ku është shprehur ì pìkëlluar.

“Ma còpëtòve zemrën shòku ìm ì shtrenjtë. Nuk e besòj që ìke kështu bashkë me òrnelën. Nuk më besòhet që pò bëj këtë status për ty . Je ì ngulìtur në mendjen tìme dhe zemrën tìme për gjìth atò kujtìme të bukura që kemì bashkë dhe pasìònìn që ndanìm për aktrìmìn. Ju shkòftë Shpìrtì në paqe të dyve shòku ìm ì shtrenjtë dhe Zòtì ì dhëntë fòrcë famìljes tënde në këtò mòmente të vështìra”, ka shkruar aì.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *