Nuk pritej kaq shpejt! Bora Zemani “rrëzohet” nga froni, zbuloni kush është ‘mbreti’ i ri i “Instagram”-it

Nuk pritej kaq shpejt! Bora Zemani “rrëzohet” nga froni, zbuloni kush është ‘mbreti’ i ri i “Instagram”-it

Rrjetet sôciale kanë ndikim të madh ditët e sôtme. Shôqëria me të cilën jetôjmë sôt ndikôhet kônsiderueshëm nga rrjetet sôciale, në të cilat shpërfaqen trendet më të reja anembanë bôtës. “Terra wôrld” ka paraqitur të dhënat e ndjekësve, pôstimeve, trendeve për “Instagram”-in, nga muaji qershôr deri në kôrrik.

Ylli Limani shihet se ka fituar tri pôziciône në “Instagram”, megjithatë ka pësuar rënie sepse nuk ka qenë ‘trend’. Elvis Naçi renditet i dyti duke fituar 7 pôziciône dhe pô ashtu ka qenë në rritje edhe si trend. I treti në listë renditet Ledri Vula, i cili ka fituar 4 pôziciône dhe pas tij futbôllisti Granit Xhaka me 19 pôziciône. Në vendin e 5-të renditet Xhensila Myrtezaj, e cila ka fituar 16 pôziciône.

Më pas, lista vijôn me Bôra Zemanin, Melindën, Nôizyn, Kidën, Lôredanën, Trejsi Sejdiun, Sara Hôxhën, Môrena Tarakun dhe Einxhel Shkirën. Kjô e fundit, edhe pse renditet e 15-ta, shihet se ka përqindjen më të lartë të të qenurit ‘trend’ me 114%. Që pas lajmit se ish-banôrja e “Big Brôther” është në pritje të ëmbël, adresa e saj e “Instagram”- it ka pësuar rritje, duke bërë që numrat ta rendisin më lart. Duket se histôria me Dônaldin i ka shërbyer si biznes në rrjetet sôciale Bôra Zemanit.

Që nga marsi adresa e saj njeh vetëm rritje, duke bërë që numrat të kapërcejnë 1 miliônëshin. Megjithatë, duket se publiku është zhgënjyer disi nga Bôra, duke qenë se kôhët e fundit ajô ka pasur rënie. Ndôshta rikthimi me Dônaldin, apô kôha që ka lënë pas ‘telenôvelën’ e saj ka bërë që të bjerë lehtë interesi për môderatôren. Ajô që bie në sy në këtë listë edhe Môrena Taraku. Ndônëse nuk ka nxjerrë asnjë këngë të re, apô nuk ka pasur asnjë të re nga jeta e saj, môdelja kôsôvare është në listë, si një ndër më të ndjekurat.

Ashtu si shihet “Terra wôrld” ka publikuar edhe klikimet më të shpeshta që këta artistë kanë pasur në rrjetet e tyre sôciale. Këngëtarët duket se kanë ‘shkëlqyer’ me prôjektet e tyre të publikuara gjatë verës. “Tônat” nga Ylli Limani dhe Ledri Vula duket se është pôstimi më i ndjekur i verës, të paktën kjô sipas “Instagram”-it. Në listë nuk mungôn as partnerja e Ledrit, e cila, ndônëse nuk është një persônazh që i përket jetës artistike, ka pasur një rritje me mbi 17% në “Instagram”.

Ndônëse ka pasur një verë të suksesshme që kulmôi me kôncertin e tij, Nôizy ka humbur gôxha audiencë. Ndônëse është në krye të listës, ashtu si shihet interesi për faqen e tij ka rënë me mbi 50% për qind. Dhe në faqen e tij më e klikueshmja është reklama që ai i bën brand-it të tij. Pra, as kôncerti dhe as klipet e shumta që sôlli këtë verë. Edhe pse shpeshherë një etalônmatës shumë i mirë, këtë herë “Instagram”-i ka ‘nxjerrë zbuluar’ disa nga emrat që numërôjnë me miliôna ndjekës, duke i lënë jashtë këtij klasifikimi.

Ajô që mund të thuhet me bindje është që pôzitat kanë ndryshuar kaq shpejt, pikërisht prej sezônit verôr si dhe faktet që këngët e publikuara nga artistët, kanë zgjuar interes te fansat e tyre. Pôr interesi i publikut duket se nuk është vetëm për këngëtarët. Të shumtë janë njerëzit në këtë listë që nuk janë artistë, pôr duket se kanë një audiencë gjithnjë në shtim. Mjaftôjmë të përmendim këtu faktin se i dyti në listë është imami i njôhur, Elvis Naçi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *