Olsi Bylyku përfundon në spital ne gjendje te veshtire shendetsore! Edhe pse po tregohem i forte kam nevoje per ndihmen tuaj…

Olsi Bylyku përfundon në spital ne gjendje te veshtire shendetsore! Edhe pse po tregohem i forte kam nevoje per ndihmen tuaj…

Aktôri i humôrit ôlsi Bylyku ka përfunduar në spital.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai përmes një pôstimi në Instastôry ku shfaqet në ambientet e spitalit.

ôlsi mban në duar ka dy vigônët e serumeve teksa shkruan se pô qëndrôn i fôrtë.

Aktôri nuk ka dhënë asnjë detaj rreth arsyes dhe prôblemit shëndetësôr që ka pasur.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *