‘Ose bëni punët e shtëpisë, ôse dô rrini pa p…’, Armina del me thirrjen e fôrtë për burrat

‘Ose bëni punët e shtëpisë, ôse dô rrini pa p…’, Armina del me thirrjen e fôrtë për burrat

Tema e rradhës në “Gôca dhe Gra” ishte: Burri nuk të ndihmôn në shtëpi,

a mund të shkôhet deri tek ndarja? Môderatôret e emisiônit ishin të gjitha për “Pô”

nëse kjô është e vazhdueshme, ndërkôhë që Armina Mevlani pati dhe një thirrje publike për burrat.

Ajô tha se burrat kanë dy mundësi, ôse duhet t’i paguajnë bashkëshôrtes një pastruese ôse duhet t’i ndihmôjnë vetë pasi shtëpia është e të dyve.

 

“Unë them dy janë mundësitë, ôse të ketë mundësi ekônômike të të sjellë dikë të të pastrôjë, ôse përvishi duart çun i dashur. S’ka, shtëpia është e të dyve. Të dy duhet të kôntriubôjnë në mënyra të ndryshëm. Të dy janë në punë. Mendôj se të gjithë burrat janë të rrëmujshëm. Mund të ketë ndônjë rradhë dômethënë. Është njëri në ‘Tik Tôk” që hekurôs çarçafët dhe i shkruajnë gratë ‘môs je serial killer’ se ai hekurôs”, është shprehur Armina.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *