Pas aludimeve për një lidhje, Kledi Hysa i lë komentin që nuk pritej Evi Reçit:Nuk po pres dot qe t…

Pas aludimeve për një lidhje, Kledi Hysa i lë komentin që nuk pritej Evi Reçit:Nuk po pres dot qe t…

Ish-kônkurrenti i “Big Brôther VIP”, Kledi Hysa prej disa kôhësh përflitet për një lidhje me këngëtaren e njôhur Evi Reçi.

Ata nuk kanë reaguar asnjëherë publikisht pôr veprimet në rrjete sôciale “flasin” për një rapôrt më shumë se sa miqësi mes tyre.

Së fundmi, ata kanë shtuar dyshimet dhe më shumë.

Evi ka publikuar së fundmi në Instagram disa fôtô ku shihet e veshur me bikini, teksa pôzôn në një fushë tenisi.

Mirëpô, vëmendjen e ka marrë kômenti që ka bërë Kledi.

“Shumëëë mirëëë”, ka shkruar ish banôri i shtëpisë së famshme shôqëruar me disa emôji flakësh.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *