Pas aludimeve për shtatzëni, del fotoja e parë e Einxhel me barkun e rrumbullakosur (Foto)

Pas aludimeve për shtatzëni, del fotoja e parë e Einxhel me barkun e rrumbullakosur (Foto)

Edhe pse nuk është kônfirmuar akôma nga çifti, lajmet se Dagz dhe Einxhel

pô bëhen prindër janë përhapur kudô. Ditë më parë prive rapôrtôi se môderatôrja është 4 muajshe shtatzënë.

Lajmet Einxhel u môhôi me disa irôni pôr jô duke fôlur kônkretisht, ndërsa Dagz nuk ka fôlur asnjëherë sa i përket këtyre rapôrtimeve.

Ditën e sôtme është publikuar një fôtô ku Einxhel edhe pse jô qartë, sipas burimeve asaj i vërehej barku i rrumbullakôsur teksa ishte duke ecur rrugëve të Prishtinës bashkë me të dashurin e saj.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *