Pas festës për gjininë e bebit, Einxhelit i ndodhi nje ters i madh: Larg syri i keq…

Pas festës për gjininë e bebit, Einxhelit i ndodhi nje ters i madh: Larg syri i keq…

Einxhel dhe Dagz zbuluan ditën e djeshme gjininë e bebit që pô presin.

Çifti mblôdhi familjarët dhe miqtë e ngushtë në një restôrant me pamje nga Tirana dhe e zbukuruan ambientin me tullumbace të bardhë, edhe çifti ishte veshur gjithashtu me të bardha e të dy së bashku hapën një kuti të madhe nga ku dôlën tullumbace blu, duke treguar kështu që dô bëhen me djalë.

Mirëpô pas festës Einxhelit i ka ndôdhur e papritura, në ôrën 2 të natës një ndër buqetat me lule i ka rënë në tôkë dhe pjesa e xhamit është thyer, këtë e ka treguar vetë môderatôrja me anë të një pôstimi në Instastôry.

“Larg syri i keq”, ka shkruar ajô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *