Pas fotos int.ime të Donaldit dhe Trixës, reagon Bora dhe ja “mbylli” gojën të gjithve:Eshte i gjithi i im…

Pas fotos int.ime të Donaldit dhe Trixës, reagon Bora dhe ja “mbylli” gojën të gjithve:Eshte i gjithi i im…

Mbrëmë u publikua një fôtô e papublikuar më parë të këngëtares,

Beatrix Ramôsaj dhe të aktôrit Dônald Veshaj, ish çifti i njôhur i Big Brôther shihen jashtë shtëpisë së famshme dhe kjô mesa duket ka qenë “selfie” i parë mes tyre.

Pôr dashuria e tyre zgjati fare pak, pasi ishte Trixa ajô që i dha fund kësaj lidhjeje dhe më pas Dônaldi iu rikthye histôrisë së tij të vjetër të dashurisë, (asaj që pa gjithë Shqipëria me môderatôren Bôra Zemani).

Pôr në zhurmën e madhe dhe në xhirôn që fôtôja e Dônaldit dhe Trixës bëri në rrjet ka reaguar edhe Bôra.

Ajô nuk ka “heshtur” siç bëri Dônaldi me këngën e tij pôr ka shkruar “urime, urime”…./kryefjala

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *