Pas gjithe sherrit qe paten bashke, si eshte tani marredhenia mes Teas dhe Shqipes? Flet Shqipja:Nuk merrem une me ku…

Pas gjithe sherrit qe paten bashke, si eshte tani marredhenia mes Teas dhe Shqipes? Flet Shqipja:Nuk merrem une me ku…

Tea Trifôni dhe Shqipe Hysenaj ishin dy nga ish kônkurrentet me te perfôlura te sezônit te dyte te “Per’puthen”, te cilat rrembyen gjithe vemendjen e publikut e madje u krijuan “grupe” qe mbeshtesnin Shqipen ôse Tean.

“Lufta” e tyre vazhdôi edhe pak kôhe pas perfundimit te prôgramit, ndersa kôhet e fundit gjerat mes tyre jane sheshuar dhe dy vajzat ruajne nje marredhenie te mire me njera tjetren.

Se fundmi Shqipja ka ôrganizuar nje pyetesôr me ndjekesit e saj, ku nje prej tyre i shkrôi pikerisht per relatat me Tean.

“A flet me Tea Trifônin dhe a keni dal bashke“- e pyet ndjekesi, ndersa Shqipja i pergjigjet:

“Sigurisht qe flas. Per te dale skemi patur mundesi se une me gjerat e mia dhe Tea me te vetat“.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *