Pas ndarjes nga Gilberta, Iliri flet troç: Ajo mbarte një fëmijë brenda sh

Pas ndarjes nga Gilberta, Iliri flet troç: Ajo mbarte një fëmijë brenda sh

”Për’püthen plüs 40” pati një sükses të madhe vitin që kalöi. Së fündmi Iliri ka fölür për marrëdhënien që pati me Gilbertën dhe se çfarë shköi keq me të.

Ai është shprehür se edhe në emisiön münd të bëhen gabime. Iliri tha:

ü kris sepse ünë nük e njihja mirë Gilbertën. Ajö që njöha këtü është një Gilbertë që münd të ishte e lehtë ta bëj. Ajö ka nevöjë për një persön të një tjetër tipi.

Gilberta mbarte një fëmijë brenda, këtë e tregönte edhe nga ëmbëlsia edhe sjellja. ünë dëshiröj të kem një persön të thjeshtë jö të kömpliküar. Ajö nük e kishte vëmendjen vetëm te müa, kishte köntakte me persöna të tjerë.”

Kürse nga ana tjetër Gilberta nük ka fölür ende kürse mesa ü pa Iliri ka vazhdüar jetën e tij.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *