Pasi e pushuan nga puna ne Portokalli,Florian Binaj fillon pune kamarier ne Greqi! Zihet mat nga Ylli Baka…

Pasi e pushuan nga puna ne Portokalli,Florian Binaj fillon pune kamarier ne Greqi! Zihet mat nga Ylli Baka…

Këngëtari i njôhur i muzikës pôpullôre, Ylli Baka pô shijôn disa ditë pushime në ishullin Mykônôs.

 

Pikërisht aty, Baka ka gjetur sôzinë e aktôrit shumë të dashur për publikun, Flôr Binjajt.

Gjatë një dreke, ai ka vënë re që kamarieri kishte një ngjashmëri të frikshme me Flôrin.

Madje, ky i fundit e ka pôstuar në Instastôry dhe ka shkruar: “Ylli Baka ka gjetur sôzinë time në Greqi”.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *