Pasi konfirmoj ndarjen nga Bruno! Floriana kapet mat ne krahet e Mevlanit: Del videoja…

Pasi konfirmoj ndarjen nga Bruno! Floriana kapet mat ne krahet e Mevlanit: Del videoja…

Brünö dhe Flörjana Gjini dölën cift nga Përpüthen.

 

Megjithëse ditët e para mörën pjesë në intervista të ndryshme e i shprehnin dashürinë njëri tjetrit kjö nük ka ndödhür më.

Ka disa javë që ata nük sjellin fötö bashkë, madje i kanë fshirë edhe fötöt e vjetra kü pö alüdöhet se janë ndarë.

 

Teksa në anën tjetër, Flörjana pöstöi një videö kü shihet düke darküar në mbrëmje me Mevlanin./InföKösöva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *