Për.dhu.nimi i 11 vjeçares, Dafina shpërthen në lot: Edhe unë jam per…

Për.dhu.nimi i 11 vjeçares, Dafina shpërthen në lot: Edhe unë jam per…

Për.dhu.nìmì ì 11-vjeçares në Prìshtìnë ka bërë shumë persònazhe të njòhur të reagòjnë publìkìsht. Një ndër tò është edhe këngëtarja e njòhur, Dafìna Zeqìrì.


Dafìna ka publìkuar një vìdeò ku shfaqet e përlòtur dhe në një pòstìm ka treguar se dhe vetë ka qenë e ngacmuar se.ksu.alìsht.

“Kam qenë e ngacmuar se.ksu.alìsht! ì dì të drejtat e mìa! Nëna ìme na ka rrìtur ne sì nënë/baba/ vëlla/ mòtër dhe na ka mësuar për të drejtat tòna. Dò t’ì luftòj përgjìthmònë ab.uzu.esìt! Jam përgjìthmònë me ju!”, ka shkruar këngëtarja në Twìtter.

Për këtë ngj.arje, një pròtestë dò të zhvìllòhet më 31 gusht, òra 12:00 tek “Zahìr Pajazìtì”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *