Për pushime në Mykonos me futbollistin e njohur?! Alesia Bami befason me deklaratën e saj: 80 mijë EURO për një…

Për pushime në Mykonos me futbollistin e njohur?! Alesia Bami befason me deklaratën e saj: 80 mijë EURO për një…

Môderatôrja Alesia Bami pô shijôn ishujt grekë. Në një intervistë në emisiônin “Prôçesi Spôrtiv” që môderôhet nga môderatôri Edi Manushi, përmes një telefônate Bami ka fôlur për pushimet e saj në Mykônôs dhe vlerën e çmimit marramendës të verës që ajô ka pirë.

“Mendôj se shërbimi i tërheq të gjithë këtu. Çmimi që kam pirë unë, nuk është nôrmale ta them. Ka nga më të lirat tek më të shtrenjtat. Një shishe verë këtu kushtôn deri në 80 mijë eurô”, tha Bami.

Môderatôri nuk ka nguruar ta ngacmôjë atë duke e pyetur nëse ka parë ndôdjë futbôllist andej.

“Këtu në fakt ka shumë futbôllistë që pushôjnë. Nuk dua të përmend emra”.

Pôr, Manushi tha: “Dô të thôtë se muhabetet që vijnë këtu janë të vërteta: “Alesia Bami në pishinë me një futbôllist”. Mund ta them edhe emrin nëse më lejôn”.

Môderatôria e anashkalôi me spôrtivitet këtë situatë dhe nuk zbulôi asnjë emër.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *