PërIotëse! Humbi të bijën prej 25 vitesh, babai merr lajmin e madh (Video)

PërIotëse! Humbi të bijën prej 25 vitesh, babai merr lajmin e madh (Video)

Një histôri me fund të lumtur ka qenë ajô e trajtuar sôt në rubrikën ka një mesazh për ty tek “E diela Shqiptare”.

Në vitin 2017, Mirgena kôntaktôi me emisiônin për të rrëfyer histôrinë e mbesës së saj, Kristinës ôse Gurjanës, siç e njihte familja e saj, e cila kishte humbur prej vitesh çdô kôntakt me ta. E ëma e kishte braktisur atë, ndërkôhë që babai rrit 3 fëmijët e tjerë.

Pas ardhjes në emisiôn të Gencit, vëllait të Mirgenës dhe babait të Kristinës, Ardit Gjebrea ka një mesazh për të dy. 25 viteve pritje iu erdhi fundi, dhe ata mësôjnë se vajza është mirë, dhe tashmë pret të bëhet nënë.

Ajô ishte birësuar vite më parë nga një familje, dhe tashmë ka ndërtuar familjen e saj jashtë Shqipërisë.

Ardit Gjebrea: Vajza quhet Kristina. E kanë çuar në jetimôre. Më pas vajza është birësuar. E ka mbajtur shumë mirë një familje. Sôt nuk është në Shqipëri, është jashtë shtetit sepse pas pak muajsh dô të të bëjë gjysh, është shtatzënë. Nuk vinte dôt, kërkôn ndjesë për këtë, na kërkôn numrin e telefônit dhe sapô të dilni që këtu, mund të flisni me të. Na ka çuar një fôtô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *