Po me Semin cpati? Beatrix i publikohet video që po bën xhiron e rrjetit:Tall keq Semin…

Po me Semin cpati? Beatrix i publikohet video që po bën xhiron e rrjetit:Tall keq Semin…

Sërish kthehet në vëmendje Bôra-Dônald-Beatrix! Tashmë një videô

pô qarkullôn kudô ku shihet qartazi se si prezantuesja Bôra Zemani ka ruajtur një videô të Dônaldit dhe Beatrix, të cilët shihet duke u përqafuar.

Bôra e ka shtuar videôn tek “favôrite” dhe videôt e preferuara dalin me emra.

Ndôshta môderatôrja nuk e ka ditur këtë gjë. Pôr nuk ka munguar aspak as reagimi i Trixës.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *