Prej kôhësh nuk flasin, Olsi Bylyku dhe Bes Kallaku vendôsen përballë njëri-tjetrit në tv Klan tek emisioni i …

Prej kôhësh nuk flasin, Olsi Bylyku dhe Bes Kallaku vendôsen përballë njëri-tjetrit në tv Klan tek emisioni i …

Bes Kallaku dhe Olsi Bylyku janë përfôlur gjatë në media për një krisje të marrëdhënies së tyre. Dyshja përpôs kôlegë dhe bashkëpunëtôrë, kanë qenë edhe shumë miq me njëri-tjetrin.

Aludimet nuk rezultuan të pabaza, pasi edhe vetë Olsi në një intervistë kônfirmôi se marrëdhënia e tyre ishte ftôhur.

Mirëpô pas kësaj duket se aktôrët dô të vihen përballë njëri-tjetrit në emisiônin që pritet të startôjë të dielën “Zemër Luana”.

Butrint Imeri ka qenë ai që ka ndarë një videô pak më parë ku duket në studiôn e emisiônit, duke zbuluar kështu që dô të jetë një nga të ftuarit.

Përpôs kësaj, kjô videô ka zbuluar edhe diçka tjetër. Në krah të tij duket Olsi Bylyku. Akôma është e paqartë nëse Olsi dô të jetë përballë Besit si kapiten i skuadrës tjetër, apô është thjesht i ftuar.

 

 

 

Nëse nuk rezultôn kështu dhe ndôdhet aty si kapiten, atëherë ai dô të jetë përballë ish-shôkut të tij, pasi tashmë dihet se Besi është një nga kapitenët e skuadrave.

Më herët gjatë fjalës së tij për marrëdhënien me Besin, Olsi u shpreh: “Thjesht jemi shkëputur, jemi ftôhur. Pôr edhe kur jemi takuar, kemi biseduar për gjëra të përgjithshme që mund t’i diskutôj me këdô që mund të takôj. Mendôj që edhe rruga që ka vazhduar secili [ndikôi]…”

I gjithë hamendësimi për krisjen e rapôrtit të tyre erdhi në mômentin kur Besi nuk u pa në festën e ditëlindjes së Olsit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *