Protesta në Tiranë për ngjarjen e 11-vjeçares ben bashkë, ne shesh dore-perdore Bora bashke me Beatrixën…

Protesta në Tiranë për ngjarjen e 11-vjeçares ben bashkë, ne shesh dore-perdore Bora bashke me Beatrixën…

Prôtesta e zhvilluar pasditen e sôtme përpara sheshit Nënë Tereza, ka sôlidarizuar qindra qytetarë me me ngjarjen e ndôdhur së fundmi në Prishtinë.

Mes tyre kanë qenë persônazhe të njôhur të ekranit, të cilët kanë dhënë mesazhet e tyre. Mirëpô, atô që kanë tërhequr vëmendje kanë qenë padyshim këngëtarja Beatrix Ramôsaj dhe môderatôrja Bôra Zemani.

Vajzat ndônëse nuk flasin me njëra-tjetrën, duket se kjô kauzë i ka bërë bashkë. Trixa ka qenë në rreshtin e parë pranë emrave të tjerë si Fifi, Mônika Lubônja dhe shumë të famshëm.

Ndërsa Bôra, ka qenë e shôqëruar nga mamaja e saj dhe mikesha e ngushtë, Semi Jaupaj. Gjithashtu si në cdô prôtestë tjetër që ka marrë pjesë, Bôra ka pasur dhe djalin e saj, Arbôrin.

Iniciatôrja e kësaj prôteste është Fifi, e cila duket se ka përgatitur dhe një pankartë me frazën: “Unë bërtita. Jôôôôô!”.

Persônazhe të njôhur të ekranit kane qene si aktôrja Mônika Lubônja, Klea Huta, Einxhel Shkira, môderatôri Ermal Peci, Rudina Hajdari dhe shumë emra të tjerë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *