Protesta për 11-vjecaren,Fifi kapet per flo…. me Zhaklinen: Po unë qe jam k…

Protesta për 11-vjecaren,Fifi kapet per flo…. me Zhaklinen: Po unë qe jam k…

Këngëtarja Fillôreta Raçi, e njôhur si Fifi, është përp lasur me një prej fôlësve në prôtestën e ôrganizuar sôt për pë rd hu nimin e 11-vjeçares në Kôsôvë, ndërsa në debat është përfshirë edhe Zhaklina Lekatari.

E gjitha nisi pasi fôlësja falenderôi Lekatarin dhe Xheni Karajn për punën e bërë ndër vite për gratë dhe vajzat në vend. Kjô gjë nuk është pritur mirë nga Fifi, e cila gjithashtu ka kërkuar që t’i njihen meritat për ôrganizimin e prôtestës në Tiranë.

MôMENTI I SHERRIT:

Fôlësja: Faleminderit Zhaklinë për gjithçka bën. Faleminderit Xheni për gjithçka bën.

Fifi: Pô unë? Unë nuk jam këtu?

Fôlësja: Nuk pô ndaj prônat.

Fifi: Këtë gjë e kam bërë unë, nuk kam parë asnjë që të bëjë diçka për për dhu ni min e 11-vjeçares. Pôr kjô nuk pô merr njeri asnjë masë që kjô gjëja môs të ndôdhë më. Veç me pôste në Instagram e Facebôôk.

Zhaklina Lekatari: Kemi 10 vite që merremi me këtë punë.

Fôlësja: S’ka prôblem e kuptôj anën emôciônale. Na dh emb zemra për një vajzë që e kanë pë rdh unu ar 5 plehra.

Fifi: Midis Prishtine ku jam rritur unë. Môtra ime, mbesa jeme. Nuk dalin dôt në qytet.

Ngjarja e rëndë ka ndôdhur në Dragôdan të Prishtinës më 27 gusht, ku 5 burra, mes tyre 3 të mi tur, kanë dh un uar e pë rd hu nu ar një 11-vjeçare për 7 ôrë në një nga parqet e kryeqytetit. Fillimisht janë arr est uar 4 nga 5 autôrët e dyshuar të ngjarjes ndërkôhë që i pesti u dôrëzua në pôlici pas 3 ditësh.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *