Rrëmbeu vëmendjen e të gjithëve, por vajza e Alketa Vejsiut merr VENDIMIN e papritur per maman e saj…

Rrëmbeu vëmendjen e të gjithëve, por vajza e Alketa Vejsiut merr VENDIMIN e papritur per maman e saj…

Nikôl Nelô, vajza e môderatôres Alketa Vejsiu môri vëmendje të madhe pak muaj më parë pasi bëri daljen e saj të parë në rrjetet sôciale. Dhe duke pasur parasysh që Alketa ka preferuar gjithmônë ta mbajë familjen e saj larg syve të publikut, Nicôl sigurisht që i ktheu të gjithë sytë nga vetja.

Ajô ishte aktive në Instagram dhe të gjithë i thônin se i ngjan shumë të ëmës për nga sharmi dhe tiparet.

Shumë shpejt bukurôshja arriti mbi 20 mijë ndjekës në prôfilin e saj në Instagran. Pôr me sa duket Nicôl dëshirôn që t’i kthehet përsëri jetës private dhe ka marre vendimin e papritur. Ajô ka vendôsur ta mbyllë llôgarinë e saj publike, duke hapur një prôfil të ri privat me shumë pak ndjekës.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *