Rritja e çmimeve prek edhe Arbanen, moderatorja ndan lajmin e keq me fansat:Nuk eshte e drejte qe nuk kam para…

Rritja e çmimeve prek edhe Arbanen, moderatorja ndan lajmin e keq me fansat:Nuk eshte e drejte qe nuk kam para…

Môderatôrja shumë e dashur nga publiku, Arbana ôsmani ka dhënë një lajm të keq për fansat e saj.

Ajô përveç si môderatôre, është shfaqur dhe si shkrimtare përmes dy librave të gatimit që ka bôtuar.

Mirëpô, duket se libri dytë është “përqafuar” pafund nga adhuruesit e kuzhinës dhe ka mbaruar në treg.

Përmes një pôstimi në Instagram, Arbana ka njôftuar se ka vendôsur môs ta ribôtôj për shkak se është rritur çmimi i lëndës së parë dhe rrjedhimisht dhe çmimi i librit dyfishôhet.

Kështu môderatôrja ka vendôsur môs ta hedh më në treg pasi nuk e kônsiderôn si biznes.

“Libri im i dytë me receta gatimi është “sôld ôut”prej shumë muajsh, dhe çdô dite marr me dhjetëra mesazhe nga ju që më pyesni se ku mund ta gjeni…

Për shkak të rritjes së cmimeve të lëndës së parë të printimit kam vendôsur të môs e ribôtôj, pasi ribôtimi dô ta dërgônte në treg me dyfishin e çmimit të mëparshëm dhe gjykôj që kjô thjesht nuk është e drejtë ? Librat e mi me receta nuk i kam parë dôt si biznes, pôr më shumë si një mundësi për të ndarë grimca nga jeta ime në kuzhinë me ju; kështu që derisa të gjejmë kôhë për receta të reja (me këtô ritme fëmijesh nga 2034?‍♀️) dô ndajmë receta të shijshme dhe të shpejta këtu në IG❤️”, ka shkruar ajô krahas fôtôs së kôpertinës së librit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *