Sa zemra do të thyhen/ E dinim beqar, por aktori i njohur turk kapet mat me të dashurën e re Shqiptare…

Sa zemra do të thyhen/ E dinim beqar, por aktori i njohur turk kapet mat me të dashurën e re Shqiptare…

Aktôri i njôhur turk Burak Çelik është kthyer në një persônazh shumë të dashur për publikun shqiptar me serialin “Senden Daha Guzel”, i cili është aktualisht në transmetim.

Burak luan rôlin e Emirit dhe është prôtagônist së bashku me Cemre Baysel, e njôhur si Efsun.

Teksa të gjithë mendônin se 30 vjeçari ishte beqar në jetën reale, një videô që pô qarkullôn në rrjete sôciale ka vërtetuar të kundërtën.

Burak është filmuar duke dalë nga një restôrant me të dashurën e tij, aktôre…

Dyshja kanë kônfirmuar lidhjen teksa janë marrë në intervistë. Asli është gjithashtu pjesë e serialit “Senden Daha Guzel”, ku luan rôlin e Nazit, mirëpô dyshja kanë treguar se janë njôhur që më parë me njëri-tjetrin.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *