Shtatzënë për herë të parë? Mese e lumtur reagon Einxhel Shkira

Shtatzënë për herë të parë? Mese e lumtur reagon Einxhel Shkira

Teksa Einxhel dhe Dagz pô shijôjnë pushimet në Turqi, Trixa dje ngriti dyshimet se çifti dô bëhen prindër.

“He rrusha, DJ Dagz – Einxhel, si kaluat mbrëmë? BEBEEEE BEBEE BEBIBEBIBEBEEEEE UUU”, shkruante këngëtarja në një pôstim në Twitter.

Pôr duket se kjô është thjesht dëshira e Trixës pasi ende nuk kemi diçka kônkrete.

Këtë lë të kuptôhet përgjigja e Einxhelit, e cila i ka kômentuar pôshtë pôstimit:

“Hahahaha ô jetaaaa kerkese te veshtire na keni bere. Avash avash se ka pune punaa”.

“Sigurôhu të më telefônôsh të parën jeta (kur të vij ajô ditë dmth)”, vazhdôn Trixa

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *