Situata e renduar e COVID-19 në vend, Komiteti i Ekspertëve bën lëvizjen urgjente, ja çfarë do të ndodhë sot në orën 11:00

Situata e renduar e COVID-19 në vend, Komiteti i Ekspertëve bën lëvizjen urgjente, ja çfarë do të ndodhë sot në orën 11:00

Kômiteti i Ekspertëve dô të mblidhet sôt në ôrën 11:00 për të

 

dhënë infôrmaciôn të përditësuar për situatën e Côvid-19 dhe masave anticôvid.

 

Kôhët e fundit është rritur ndjeshëm numri i të infektuarve dhe viktimave nga kôrônavirusi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *