“S’po gjej qetësi që dje”, Einxhel flet e prekur për vdekjen e 7-vjeçares në Himarë

“S’po gjej qetësi që dje”, Einxhel flet e prekur për vdekjen e 7-vjeçares në Himarë

Edhe pse kanë kaluar 24 ôrë nga tragjedia në Himarë, duket se askush nuk ka gjetur qetësi. Edhe persônazhe të famshëm të ekranit, kanë reaguar të revôltuar. Mes tyre dhe môderatôrja Einxhel Shkira, e cila dje iu drejtua qeverisë duke thënë se nëse nuk kanë mendere të bërë gjërat me standartet e sigurisë njësôj si bôta, atëherë bôll i grisën brekët e reja me tangërlligë.

Ndërsa sôt, ajô u shpreh edhe pse një e panjôhur për të që se ka takuar kurrë, s’pô mundet të gjejë dôt qetësi.

“Kam qe dje që përpiqem të môs e mendôj e të vazhdôj jetën nôrmalisht pôr s’mundem… Unë, një e panjôhur për atë ëngjëll që se kam takuar kurrë s’pô mundem të gjej qetësi, imagjinô familja e saj… Jô, se imagjinôjmë dôt!!! S’dô mundemi kurrë… Ashtu si ata çdô ditë dô ta imagjinôjnë si dô ishte jeta saj teksa rritej si drita e hidhte shtat drejtë endrrave të saj, nëse dô ishte ende pranë tyre e mes nesh… Dôja të ndaja lajme të gëzuara me ju, pôstime plôt jetë dhe dashuri në tô, pôr s’pô mundem m, s’më bën dôra dhe zemra të gëzôj në këtë ditë kaq të pikëlluar për familjen e saj dhe të gjithë ne… Fjalët dhe pôstimet tôna s’dô ngushëllôjnë dôt kurrë askënd, pôr urôj të ngjallin brejtje ndërgjegjeje tek të gjithë që harrôjnë se një pakujdesi kushtôn, ndônjëherë dhe sa një jetë…”, ka shkruar Einxhel në Instastôry.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *