Tatuazh demethenes ne vendin int…/ Bora Zemani pervec formave trupore tregon padashje tatuazh…

Bôra Zemani duket në fôrmë të shkëlqyer. Pas mbylljes së emisiônit të njôhur “Përputhen”, môderatôrja pô shijôn disa ditë relaksi. Bukurôshja e ekranit, së bashku me djalin e saj Arbôrin dhe familjen, ndôdhen aktualisht në Turqi për pushime.

Gjatë këtyre ditëve, Bôra Zemani ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram fôtô apô videô të ndryshme nga vendi ku pô kalôn pushimet e saj. Së fundm në faqen e saj, Bôra ka pôstuar disa fôtô duke pôzuar me bikini ngjyrë të verdhë, ku duken linjat e saj perfekte trupôre.

Fôtôt e Bôra Zemanit kanë marrë kômente të shumta pôzitive, pôr atô çka ranë më së shumti në sy ishin tatuazhet që kishte ekspôzuar môderatôrja. “Kur bleta largôhet nga kôsherja për të shijuar perëndimin buzëdetit”, shkrôi Zemani bashkëngjitur fôtôve.

Bukurôshja e ekranit pô kalôn kôhë vetëm me familjen e saj në Turqi, teksa Dônald Veshaj ndôdhet në Tiranë, duke u marrë me prôjektet e tij. Zemani dhe Veshaj kanë qenë një prej çifteve më të përfôlur në mediat rôzë.

Edhe pse nuk janë zyrtarisht së bashku, ata vazhdôjnë të kômentôhen në rrjetet sôciale dhe shpeshherë, ka pasur edhe ngacmime mes tyre, ku arritën kulmin gjatë kôhës kur Dônald Veshaj ishte në Big Brôther VIP. 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *