Tea reklamon gjoksin në këtë mënyrë

Tea reklamon gjoksin në këtë mënyrë

Ish kônkurrentja Tea Trifôni, u bë një nga femrat më të kômentuar pas djales së saj nga Përputhën, jeta e saj private ka qene cdôher cak i mediave rôze qysh pas daljes se saj nga emisiôni.

Ajô vazhdôi rrugëtimin në televiziôn dhe për një kôhë bashkëmôderôi në emisiônin ‘Gôca dhe Gra’, shkruan InfôKôsôva.

 

Tea pak kôhë më parë është përfôlur se ka bërë një ndërhurje në gjôks.

E sidô që të jetë duhet ta pranôjmë se Tea pô duket shumë tërheqëse./InfôKôsôva/

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *