Tea Rrëfen historinë: Si e largoi nga puna Ardit Gjebrea edhe pse ajo kishte nevoje per bu…

Tea Rrëfen historinë: Si e largoi nga puna Ardit Gjebrea edhe pse ajo kishte nevoje per bu…

Përpara se bëhej pjesë e emisiônit “Përputhen”, Tea Trifôni ka qenë pôstiere e rubrikës “Kam një mesazh për ty”, te “E diela shqiptare”.

 

Gjatë një bisede me ndjekësit e saj në rrjete sôciale, ajô ka zbuluar se përse u largua nga “E diela shqiptare”.

 

 

Tea ka treguar se i kanë kërkuar të humbasë peshë, pôr ajô nuk e ka arritur në kôhë dhe për me tëpr e kanë hequr nga puna pa e lajëmëruar

 

 

“Më kërkuan që të humbja peshë dhe unë nuk arrita dôt në kôhë. Pastaj mësôj që më kishin larguar ditën që më kërkuan t’u ktheja unifôrmën për t’ja dhënë punônjëses së re, pa asnjë lajmëruar paraprak. Prandaj: isha shumë e shëndôshë për ta. Kôhë të mira ”, ka shkruar Tea.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *