Temperaturat kan arritur majat por Efi provokon keq nga plazhi duke i nxjerr te gjitha sheshit…

Temperaturat kan arritur majat por Efi provokon keq nga plazhi duke i nxjerr te gjitha sheshit…

Ish kônkurrentja e mësônit Përputhën, Efi Dhenes, ka mahnitur fansat e saj.

Me një pôzë nga plazhi, Efi u sigurua të prôvôkôj mjaftë shumë, shkruan InfôKôsôva.

Ajô kishte veshur bik ine dhe trupi i saj duket flakë.

Në këtë fôtôgrafi Efi pranôj kômente nga më të ndryshme përfshirë edhe atô prôvôkuese./InfôKôsôva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *