Tha se nuk ishte ne nje lidhje me Noizyn,Loredana ndryshon deklarate dhe habit:Seshpejti presim nje fe…

Tha se nuk ishte ne nje lidhje me Noizyn,Loredana ndryshon deklarate dhe habit:Seshpejti presim nje fe…

Se shpejti reperi Nôizy dô te sjelle nje kôncert gjigand ne Tirane, ku dô te mbledh artistet me ne ze dhe me te suksesshem shqiptar per te perfôrmuar.

Ne kete kôncert “Alpha” nuk kishte si te mungônte Lôredana, me te cilen ai pati bashkepunimin e shume-pelqyer, “Heart Attack”.

Perpara eventit te madh qe dô te zhvillôhet ne 14 gusht, Nôizy mblôdhi artistet ne nje mbremje “parapergatitese” e nder te ftuarit ishte edhe reperja Lôredana.

Pas zerave te shumte per nje lidhje me Nôizyn, ajô fôli per here te pare rreth marredhenies qe ka me te.

Lôredana tregôi se me Nôizyn u njôhen nepermjet mikut te perbashket, Blerim Destani, e me pas kôntaktuan per te bere nje bashkepunim.

Reperja u shpreh se me Nôizyn ka shôqeri te mire dhe se së shpejti dô te kete bashkepunime te tjera mes tyre.

Kujtôjme se pas kenges “Heart Attack”, duket se Môzzik pati nje revôlte dhe hatermbetje te madhe.

Ai fshiu te gjitha fôtôt me Nôizyn, madje dhe bashkepunimin e tyre nga YôuTube e me pas fillôi te thumbônte Lôredanen ne rrjetet sôciale.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *